• Master Slider 01

    Ontwerp

Ontwerp

Heeft u uw droomtuin in gedachten, maar kunt u dit op papier niet kwijt? Of heeft u juist geen idee wat u met uw tuin wilt? Nick Vester Tuinen biedt de oplossing.

Of u nu een spannende tuin wilt, een landelijke tuin, of juist een strakke, moderne tuin. Bij het ontwerpen van uw tuin wordt rekening gehouden met al uw persoonlijke wensen. U kunt hierbij uw eigen ideeën kwijt of alles overlaten aan de ontwerper. Het uitgangspunt is dat er een ontwerp op tafel komt dat volledig aansluit bij uw persoonlijke stijl.

 

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt, zal de ontwerper bij u thuis langskomen. Hij zal met u doornemen wat uw eisen en wensen zijn en met welke stijl hij rekening zal houden bij het ontwerpen. Tevens zal hij noteren welk budget u voor ogen heeft, zodat hij hier bij het invullen van de tuin rekening mee kan houden. Tot slot zal hij bij het bezoek de tuin gaan opmeten.

 

Naar aanleiding van dit gesprek zal er een schets worden gemaakt. Wanneer deze naar uw tevredenheid is, zal er een definitief ontwerp worden gemaakt. Het maken van deze tekening gebeurt volgens de nieuwste technieken, met een speciaal ontwerp programma. Hiernaast zal er tevens een beplantingsplan worden gemaakt.