• Master Slider 01

  Uw hovenier voor Heemstede

 • Master Slider 01

  Uw hovenier voor Heemstede

Uw hovenier voor Heemstede

U bent op zoek naar een betrouwbare, professionele en creatieve hovenier in Heemstede? Deze heeft u gevonden in Nick Vester Tuinen. Nick Vester Tuinen staat al jaren bekend om zijn slagvaardige manier van werken, persoonlijke aanpak en een hecht team van professionele hoveniers.

Tuinonderhoud Heemstede

Wanneer u wilt blijven genieten van een verzorgde tuin, is het onderhoud van essentieel belang. Werkzaamheden als snoeien, boomverzorging en onderhoud van uw gazon vragen om een professionele aanpak. Nick Vester Tuinen onderhoudt uw tuin op een efficiënte en vakkundige manier zodat deze in een goede conditie blijft. Hierdoor kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten, zonder dat u hier zelf tijd en energie in hoeft te steken!

Nick Vester Tuinen biedt de volgende mogelijkheden in het onderhoud van uw tuin:

 • Snoeien
 • Boomverzorging
 • Gazononderhoud
 • Onkruidbestrijding
 • Bemesten
 • Voor- en najaarsbeurt
 • Bestrating reinigen

Tuinontwerp Heemstede

Heeft u uw droomtuin in gedachten, maar kunt u dit op papier niet kwijt? Of heeft u juist geen idee wat u met uw tuin wilt? Nick Vester Tuinen biedt de oplossing.

Of u nu een spannende tuin wilt, een landelijke tuin, of juist een strakke, moderne tuin. Bij het ontwerpen van uw tuin wordt rekening gehouden met al uw persoonlijke wensen. U kunt hierbij uw eigen ideeën kwijt of alles overlaten aan de ontwerper. Het uitgangspunt is dat er een ontwerp op tafel komt dat volledig aansluit bij uw persoonlijke stijl.

Hoe gaan wij te werk?
Wanneer u een afspraak heeft gemaakt, zal de ontwerper bij u thuis langskomen. Hij zal met u doornemen wat uw eisen en wensen zijn en met welke stijl hij rekening zal houden bij het ontwerpen. Tevens zal hij noteren welk budget u voor ogen heeft, zodat hij hier bij het invullen van de tuin rekening mee kan houden. Tot slot zal hij bij het bezoek de tuin gaan opmeten.

Naar aanleiding van dit gesprek zal er een schets worden gemaakt. Wanneer deze naar uw tevredenheid is, zal er een definitief ontwerp worden gemaakt. Het maken van deze tekening gebeurt volgens de nieuwste technieken, met een speciaal ontwerp programma. Hiernaast zal er tevens een beplantingsplan worden gemaakt.

Tuinaanleg Heemstede

Een perfect ontworpen tuin, eist op een tevens perfecte manier te worden aangelegd. Het is daarbij belangrijk dat dit op een kwalitatieve manier gebeurt, zodat u tot in de kleinste details kunt zien dat er met vakmanschap gewerkt is in uw tuin. Nick Vester Tuinen biedt deze kwaliteit om uw droomtuin te kunnen verwezenlijken. Dit alles gebeurt op een zeer efficiënte manier, wat het voor u financieel voordeliger maakt.

Of het nu gaat om bestrating, beplanting, of aanleg van gazons, Nick Vester Tuinen zal uw tuin met zorg aanleggen.

Hoe gaan wij te werk?
Wanneer u uw wensen aangeeft en/of u een tuinontwerp heeft laten maken, zal er eerst een vrijblijvende offerte worden opgesteld. Indien u deze goedkeurt, maken wij een planning om bij u aan de slag te gaan en de afgesproken werkzaamheden uit te voeren.

Wanneer uw tuin is aangelegd, kunt u deze tevens door ons laten onderhouden. Kijkt u voor meer informatie over onderhoud op deze website.

Tuininspiratie voor Heemstede

Bekijk onze portfolio en laat u inspireren!

Interesse? Bel of e-mail ons voor een geheel vrijblijvende afspraak.


ADRES:

Spieringweg 964

2136 LK Zwaanshoek

TELEFOONNUMMER:

06 301 016 65

E-mail:

info@nickvestertuinen.nl

Stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam:


Complete Tuininrichting

Trampoline

Welk kind wordt er niet blij van een trampoline in de tuin?! Maar dan? Wilt u een ronde ‘Inground’ of misschien...

Lees verder
Kunstgras

Wilt u wel een groen gazon maar geen onderhoud? Denkt u dan aan kunstgras. Kunstgras is te verkrijgen in verschillende prijsklassen...

Lees verder
Veranda

Om langer buiten te kunnen zitten is een veranda ideaal. Regen weerhoudt u niet om binnen te blijven. Een veranda biedt u...

Lees verder
Boomverzorging

Naast tuinaanleg en tuinonderhoud bent u bij Nick Vester Tuinen ook aan het juiste adres voor boomverzorging. Boomverzorging...

Lees verder